My viewer's ♥

Tuesday, 28 April 2015

Hi me?



       Hi, dengan ini bahawasanyaa Aku 19tahun.
yeayyyy dah cukup umur segala umur but i hope umur ni kekal
camni je tak naik tak turun.
taknak umur puluh2 macam abe kito.
hahaha dia tuaa, euuuu tuaa b tuaaa busuk, kedekut segalanya lah.
Banyak dah promblem dalam diri aku ni, stress.
dengan college lagi dengan nak cari rumah baru and??? simpan duit kahwin sama sama.
tunggu practical baby jadi cikgu kita kukuhkan segala keuwangan or
segalanya.
but cikgu?? ME? SERIOUSLY?
barai bhai anak murid aku dapat cikgu camni, entah la nak makcik tak nak pikir.
heyy, fitri jom bilik... hahahahahaha gurau.
KBYE.

No comments:

Post a Comment