My viewer's ♥

Monday, 10 August 2015

Rayaaaaa

Hi semua! selamat hari raya 2015!
hee raya tahun ni best sangat guess what???? i beraya with him you know!
hehe the best day in my life! dia kerja for raya thats why kena stay kl. so we raya together gether! hehe first raya rumah i la kan :p then rumah nenek and cousin bawa dia sekali.
and we didnt plan pun nak ikut mama balik kampung then kita balik Kuala Lipis Pahang. hehe
entah la banyak pengalaman bersama dia. ini gambar raya kami. dia yang biru pekat tu, me? black as usual and my the grey color is my little bro :*
hehe thanks to him cause made my day. and tak lupa duit raya tu juga hehehe :p
lain kali bagi banyak banyak okay. hahah tak cukup tau hehe. thanks for the baju raya and kasut raya!
happy sangat beraya dengan awak!



love,
AN.

No comments:

Post a Comment